Информация

 

Известно  в миналото като Bearwood College, учебното заведение беше  възродено под името Reddam House Berkshire с голям проект за реконструкция, както по отношение на кампуса, така и по отношение на образователния подход, което изцяло преобрази това прекрасно училище.

Reddam House Berkshire  e част от веригата училища на Inspired Group.Това наистина величествено училище се намира в Wokingham, Berkshire, на 35 мили западно от централен Лондон. Кампусът на училището е разположен върху над 100 акра и включва спортни игрища, езеро и красиви паркове.

Чуждестранните ученици се настаняват на пълен пансион, като момчета и момичета са в отделни общежития.

Училището предлага огромен набор от извънкласни дейсности, които насърчават всяко дете да намери нещо, което ще му позволи да развие личните си качества, нагласи и умения. Предлагат се клубове по изкуство, танци, актьорско майсторство, музика, дебати, обществени науки. Сред предпочитаните спортове се открояват тенис, лека атлетика, плуване и бягане.

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и препоръка от настоящото училище Държи се входен изпит по английски език и интервю.

Местоположение: Wokingham, Berkshire

Възраст на учениците: 11 – 18 год.

Образователни програми: GCSE, A level

Стипендии: Не се предлагат

Годишна такса: GBP 34 578 – GBP 38 310