Изложение “Средно образование в чужбина” се организира от водещите консултантски агенции ЕДЛАНТА и СКАЙ ЛАЙНС, с чиято помощ и дългогодишен професионален опит десетки български ученици са продължили образованието си в елитни пансионни (бординг) училища и колежи в чужбина.

ЕДЛАНТА - Образование в чужбина

София 1142,
бул. Васил Левски 3
тел.: 02/986 4001,
GSM: 0877 191 930

СКАЙ ЛАЙНС - Образование в чужбина

София 1142,
ул. 6-ти Септември 44
тел.: 02/ 987 9958,
GSM: 0878924945

ЕДЛАНТА е консултантска агенция , специализирана в областта на образованието и езиковото обучение в чужбина.
Съвместно с реномираните си чуждестранни партньори ЕДЛАНТА предлага стотици варианти на езикови курсове за деца, ученици и възрастни в цял свят.
За онези, които желаят да получат средно или висше образование в чужбина, ЕДЛАНТА предлага консултации и посредничество при кандидатстване за:
– учебна година или учебен срок в чужбина за ученици от 15 до 18-годишна възраст;
– средно образование в елитни колежи в Австрия, Великобритания, Германия, Италия, Испания, Португалия, Франция, Холандия, САЩ и Швейцария;
– подготвителни програми Foundation Year, GCSE, А-level, Advanced Placement (AP) и International Baccalaureate (IB);
– бакалавърски и магистърски програми в престижни университети в цял свят.

Нашите опитни специалисти вникват в индивидуалните потребности, изисквания и планове за бъдещето на всеки отделен клиент. Със своите компетентни съвети и действия те оказват подкрепа на ученика/студента и неговото семейство от началото на кандидатстването до приключването на избраната образователна програма.

СКАЙ ЛАЙНС е специализирана агенция за консултации в областта на образованието в чужбина. Програмите, които предлагаме, са от езикови курсове до средно и висше образование.

Вече близо двадесет и седем години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще. Целта ни е да консултираме клиентите си според личните им качества и индивидуалните им желания, за да изберем най-подходящия за тях път на развитие в сферата на науките.

Услугите на СКАЙ ЛАЙНС включват целия процес от първоначалната среща-консултация, до самото заминаване на ученика/ студента в избраното учебно заведение. Нашият екип остава на разположение на семействата и по време на целия престой на децата в избраното учебно заведение (летен лагер, пансионно училище или университет).