Информация

 

H-Farm International School е пансионно училище, основано през 2005 г. Превръща се в иновативен образователен център, който проготвя своите възпитаници за прием в най-предпочитаните университети по света. Училището предлага пълни образователни програми за деца от 3 до 18 години, които включват PYP, MYP и DP програма. Има идеални условия за усвояване на английски и италиански, тъй като 10% от децата са от различни страни, а учителите са италианци с перфектно ниво на английски език.

H-Farm International School Treviso е първото от веригата училища „H-International“. Училището е разположено в нов кампус, недалеч от централата на H-FARM. Заобиколен от зелената зона на Tenuta Ca 'Tron на брега на река Силе, кампусът е лесно достъпен от Венеция, Тревизо и Падуа. Тревизо е известен с производството на пенливото вино просеко както и като родно място на популярния десерт тирамису.

В модерно обзаведените общежития, момчетата и момичетата се настаняват отделно, в двойни или самостоятелни стаи.

Сред най-популярните видове спорт са баскетбол, волейбол, футбол, голф, ръгби, тенис и лека атлетика. Училището разполага и с открито и закрито игрище за волейбол. На територията на кампуса има още фитнес зала, стена за катерене, площадка с изградени съоръжения за за скейтборд и колело BMX. Организират се и много културно-развлекателни събития.

Кандидатите държат изпити за прием по английски език и по математика. Провежда се и интервю.

Местоположение: Treviso

Възраст на учениците: 11 – 18 год.

Образователни програми: IBDP, MYP, PYP

Стипендии: Да, предлагат се

Годишна такса: EUR 34 700 – EUR 39 300