Информация

 

Модерният кампус на Guildhouse School (CATS College London) се намира в известния Bloomsbury Square и предлага отлични условия за обучение: класни стаи с интерактивни бели дъски, учебни лаборатории, зали за самоподготовка, фотографско ателие, дигитална библиотека, стол и кафетерия. CATS London e единственото училище в Европа, оборудвано с Bloomberg Business Lab и е подходящо за ученици със задълбочени интерес към бизнес специалности и икономика.

CATS College London (КЕТС Колидж Лондон) се намира в сърцето на Лондон, в престижния квартал Блумсбъри, сред зелени паркове и в близост до топ университета UCL, Британския музей, Националната библиотека и др. известни забележителности.

CATS London предлага настаняване в 2 общежития: Premier House (15-18 год.) е на 3 мин. пеша от училището и разполага със 67 самостоятелни стаи със санитарен възел и 35 стаи с две легла.  Другото общежитие - Picadilly Court (18+), се намира на 15 мин. с метро от училището, а настаняването е в самостоятелни стаи със санитарен възел.

Програмата от извънкласни занимания е разнообразна: спорт (плуване, танци, зумба, баскетбол, фитнес, тенис, скуош), клубове по интереси, посещения на културни събития и известни туристически забележителности в Лондон и други градове в Англия и Европа.

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и полагат изпит по английски език, а за някои от програмите - и по математика.

Местоположение: London, Еngland

Възраст на учениците: 15 – 19 год.

Образователни програми: A Level, Fast track GCSE, Pre-Programme, University Foundation Programme

Стипендии: Да – до 50 % от таксата за обучение

Годишна такса: GBP 39 885 – GBP 51 455