Информация

 

Колежът CATS Cambridge e част от образователната група CATS Global Schools, която предлага голямо разнообразие от академични програми и има над 70-годишен опит в подготовката на ученици за прием в топ университети. Кампусът в Кеймбридж е специално построен за целта, намира се в центъра на града и разполага с отлична база. Резултатите от финалните изпити са много добри - 71% от завършилите са постигнали резултат A*-A  и продължават образованието си в престижни университети във Великобритания и цял свят.

CATS College Cambridge (КЕТС Колидж Кеймбридж) е международно училище с отлична база и местоположение в центъра на световноизвестния университетски град Кеймбридж.

Колежът има 8 модерни общежития, в които настаняването е в самостоятелни стаи със санитарен възел. Еlizabeth House e най-новото общежитие, което се намира в самия кампус на колежа и разполага с 236 стаи, столова и общи помещения.  

Добрата спортна база и предлага възможности за практикуване на тенис, йога, баскетбол, бадминтон, таекуондо, футбол, фитнес, танци и балет. Има и клубове по интереси като кодиране/Java, роботика, фотография, дебатиране, астронавтика, модел на Обединените нации и др. Целогодишно се организират екскурзии в Англия и чужбина (Париж, Берлин, Мадрид, Москва, Прага и Флоренция).

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и полагат изпит по английски език, а за някои от програмите - и по математика. Провежда се интервю.

Местоположение: Cambridge, England

Възраст на учениците: 14 – 19 год.

Образователни програми: GCSE, GCSE Preparation, Pre-programme, A Level, University Foundation, летни курсове

Стипендии: Да – до 50 % от таксата за обучение

Годишна такса: GBP 45 480 – GBP 48 450