Информация

 

Кампусът на CSVPA се простира на 3 етажа и предлага на курсистите си достъп до модерните студиа и работилници 7 дни седмично.  Обучението е в разнообразни програми: за придобиване на професионална диплома, бакалавърска, магистърска степен или подготвителни курсове за прием в топ университети. Програмите на колежа са акредитирани от  University of the Arts London, Falmouth University, Trinity College London и др. Бакалавърските и магистърските програми са високо оценени от дипломираните студенти, от които 90% намират реализация до 6 месеца от завършването. Училището се гордее и с ексклузивни си партньорства с Elle, Cosmopolitan, Harpers Bazar, Esquire, Digital Spy и други брандове.

Cambridge School of Visual and Performing Arts (CSVPA) е специализирано училище в Кеймбридж за преподаване на визуални и сценични изкуства. Намира се в сърцето на университетския град

Колежът разполага c модерни общежития, които се намират в центъра на Кеймбридж. Настаняването е в самостоятелни стаи със санитарен възел, с или без осигурена храна.

Градът предлага много възможности за отмора, спорт и забавление: разходка с лодка по река Кам, театрални постановки, посещение на музеи, местни културни прояви, поп и рок концерти.

В зависимост от програмата, изискванията за прием са различни, напр.: портфолио, запис на изпълнение и академична справка.

Местоположение: Cambridge, England

Възраст на учениците: 16+ год.

Образователни програми: Extended Diploma & Foundation (Art, Design, Creative Media Production & Technology, 3D Design, Fashion, Graphics & Illustration; Performing Arts – Acting, Music, Musical Theatre); бакалавърски и магистърски програми; летни курсове

Стипендии: Дa – до 40% от таксата за обучение

Годишна такса: GBP 45 480